QueenEsküvő

Hó inspirálta – Téli esküvő

Hó inspirálta – Téli esküvő

2020-03-30 12:00     Szerző: Beka

A hagyományos esküvői szezonon túl rengeteg izgalmas élményt rejt egy téli menyegző is. Számtalan témát és lehetőséget rejt ez az évszak, legyen szó akár egy film inspirálta dekorációról vagy a természetből merített színekről.
Az igazi téli esküvő élményt egy síparadicsomban élhetjük át a leg könnyebben, hiszen itt adott a téli hangulat és a biztos hó, ha mást nem mesterséges formában. De akár hó nélkül is átérhetjük az évszak szépségeit életünk legszebb napján is. A reggeli zúzmara, a romantikusan fáradt színek egy erdei faház, tökéletes fotótéma lehet, sőt ha vendégeitek bevállalósabbak, akkor a szabadtéri szertartásról sem kell lemondanotok :D

Évszakok az esküvőben, cikksorozatunkban 6 csodálatos téli témát szeretnénk közelebb hozni hozzátok, és eloszlatni a kételyeket afelől, hogy az esküvő is 4évszakos rendezvény.

A hó a tél valódi jelképe. Nem csak csodálatos természeti jelenség, de tisztaságával tökéletesen jelképezi egymás iránt érzett szerelmeteket is. Ha a téli esküvő mellett döntötök, és titeket is a hó inspirál majd az esküvő hangulatának megálmodásában, akkor a fehér, szürke és az ezüst lesznek a vezető színeitek. Ezeket tökéletesen kiegészítheti helyenként feltűnő barna, fa vagy akár agancsok, mely a természet jelenlétére utal.
Ha valóban igazi havas fehér esküvőt szeretnétek, érdemes elutaznotok vendégeitekkel egy közeli síparadicsomba. Szerencsére csodálatos hegyek vesznek minket körbe, Ausztria, Szlovákia és Románia is gyönyörű fehér lejtőkkel szolgál az év első honapjain. De a Mátrában is megtalálhatjátok számításaitokat.
Egy síparadicsomban tartott esküvő, nem csak életetek egyik legszebb napja lehet, de csodálatos közös kikapcsolódás is a családdal és a barátokkal, melyet az esküvő koronáz meg. Ha a téli sportok szerelmesei vagytok, akkor ez a tökéletes megoldás a számotokra.

Ha nem áll módotokban nyakatokba venni a világot, akkor se csüggedjetek, egy ügyes dekoratőr bármilyen fehér teremből egy pillanat alatt tökéletes téli csodavilágot tud varázsolni.

TIPP:

Ha egy izgalmas téli pihenéssel egybe kötött menyegző mellett döntötök, érdemes az esküvővel kezdeni a programot és a lankákat csak utána bevenni. Balesetek bármikor történhetnek, egy törött lábú vőlegény vagy menyasszony, ha nem is elrontja, de kifejezetten megnehezítheti az eltervezett álom este lebonyolítását.

 

 

 

 

Összesen 15 db kép

Közös pillanat
Gyűrű
Öltöny
Frizura
Torta
Csokor
Koszorúslány ruha
Esküvői ruha
Dekoráció
Dekoráció
Dekoráció
Dekoráció
Cipő
Közös pillanat
Dekoráció