QueenEsküvő

Kire bízzam az esküvőm?

Kire bízzam az esküvőm?

2020-01-04 12:00     Szerző: Sándor Balázs

Az esküvő rendezőjeként többnyire a vőfély szó jut eszünkbe. Sokan mégis bizalmatlanok a vőféllyel, mert az utóbbi időben pejoratív jelzők társultak hozzá: ripacs, hangos, ízléstelen játékokkal jön, nem tud kommunikálni, versel, nem elég határozott, sokat szerepel, mindig ő van a központban, stb.

Ezek a gondolatok nem véletlenek, mert legtöbbször ezzel találkozunk. A marketing törvények itt is érvényesek: mit, mikor és kinek játszunk? Ha a vőfély nem tudja felmérni és megválaszolni ezeket a kérdéseket, baj van. Mit, azaz mit mond? Verset, paródiát, játékot? Kinek mondja, milyen társadalmi rétegnek, fiatal, vagy idős korosztálynak, vidéki, vagy városi rétegnek? Mikor mondja? Buli és jó hangulat közepette, vacsora közben, vagy szünetekben?
Ha a vőfély nem tudja a mit, mikor, és kinek kérdésekre a jó választ, valószínű, hogy a fenti gondolatok jutnak neked is az eszedbe.
Te ne ess ebbe a csapdába! Kérj személyes találkozót a vőfély jelölttől és kiderül, milyen a kommunikációja, tapasztalata, beszédstílusa, előadó készsége. Amennyiben színpatikusnak találod és megbízhatónak, jó referenciája van, akkor szerződéssel foglald le a vőfélyt! Vannak akik felelősséggel, szívvel lélekkel vállalják ezt a megtisztelő hivatást. Keresd meg a legjobbat!

www.vofelyszovetseg.hu

Sándor Balázs vőfély - 20 951 88 23

Összesen 2 db kép

Kire bízzam az esküvőm? 1
Kire bízzam az esküvőm? 2